منتديات مبدعون

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

    بطاطس فرايدييز

    kareem
    kareem
    مـــؤســــس الـــمــوقــــــع
    مـــؤســــس الـــمــوقــــــع


    الـــجـــنـــس : : ذكر
    الــــبـــرج : : الميزان
    عدد الرسائل : : 2131
    الـــعــمــــر : : 224
    العــمــل/الـــتــرفـــيـــه : محاسب
    مــاهـــو مــزاجـــك عـــادة : : متفائل
    عــــــلـــــم دولـــتــــك : بطاطس فرايدييز  Sy10
    تاريخ التسجيل : 06/09/2008
    نــقـاط الـعـضو : : 9820

    بطاطس فرايدييز  Empty بطاطس فرايدييز

    مُساهمة من طرف kareem 12/8/2011, 10:32 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    المقـاديــر:

    من 7-8بطاطس مقطعة حلقات شرائح جدا نحيفة
    زي شرائح شيبس الليـز+4ملاعق خل أبيض وشوية ملح

    جبنة موزيللا+جبن مربعات الصفراء أوأي جبنة صفراء

    شويه بقدونـس+ربع طماطمة مقطعة صغيرة+روق البصل الاخضر
    بس الجزء الأخضـــر((كلها بكميات قليله جداً))


    (حسب الرغبة)
    خردل+مايونيز وكاتشب

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    الطريـــــــقة:

    بعد مانقطع البطاطس ونغسله
    ننقعه في الخل الأبيض والملح ونقلبه تمام
    على بال مايتسخن الزيـت

    ثم نقلي البطاطس في الزيـت

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    بعد كذا في صحن التقدييم
    نضيف الجبنة الصفراء

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    وبعد كذا نرص دفعة من البطاطس

    ونرش فوقها شوية جبنة موزيللا
    ثم نضيف دفعة من البطاطس
    ونكرر الحركة لما نوصل للطبقة الأخيرة

    وأخيـراً
    نرش عليها شوية البقدونس والطماطم
    والجزء الأخضر من البصل الأخضر

    ونزينها بالخردل والكاتشب والمايونيز

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    وبالهنـاء والعافية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

      الوقت/التاريخ الآن هو 24/11/2024, 11:59 am